Posjetite www.dukat.ba


Dukat mliječna industrija lansirala je najsavremenije internetske stranice www.dukat.ba, namijenjene Dukatovim potrošačima, ali i široj javnosti u Bosni i Hercegovini. Kvaliteta, inovativnost i briga za potrošače ključne su vrijednosti robne marke Dukat, što se ogleda i u internetskim stranicama Dukata.

Naime, www.dukat.ba danas predstavljaju sadržajno, programski, funkcionalno i grafički najkompletnije izgrađene internetske stranice u mliječnoj industriji Bosne i Hercegovine, kojima Dukat odgovara na sve potrebe i želje svojih potrošača. „Nova stranica Dukata „portalskog“ je tipa i posjetiteljima uz kvalitetne informacije o proizvodnom asortimanu nudi niz edukativnih i korisnih sadržaja.

„Pravilna i uravnotežena prehrana, važnost svakodnevne konzumacije mlijeka i mliječnih proizvoda, zdrave životne navike, ekološka poljoprivreda i BIO proizvodi, knjiga isprobanih recepata, kultura konzumacije sireva, samo su neke od tema zastupljenih na novim internetskim stranicama Dukata“, istakla je Antonela Blaškić, voditeljica marketinga Dukat mljekare d.o.o.
Gradačac. www.dukat.ba druga je po redu internetska stranica Dukat mliječne industrije, nastala po uzoru na centralnu internetsku stranicu www.dukat.hr koja je ubrzo nakon lansiranja postala nositeljem niza stručnih nagrada za funkcionalnost i sadržaj internetskih stranica.