Gusto TV 21
Sezona kestenja je daleko iza nas, jeste da je šarm uprljanih ruku od guljenja ukusnih plodova teško zamijeniti, ali kesten može biti jednako privlačan i u gotovom pakovanju. A prednost je što u njemu možemo uživati tokom cijele godine.
Losos sa đumbirom i bazilikom
Losos je iznimno zdrava riba, bogata omega-3 kiselinama, zato se njena konzumacija preporučuje što je češće moguće. Pogledajte ovaj video recept za pripremu lososa sa đumbirom i bazilikom.
Gusto TV 20
Neka hrana bude tvoj lijek, a neka tvoj lijek bude tvoja hrana. Današnja emisija Gusto TV je posvećena hrani koja je ujedno i prevencija pojedinih bolesti.
Gusto TV 19
Iako su marinade u našim kuhinjama zapostavljene i rijetko ih pripremamo, ova emisija Gusto TV je posvećena upravo njima. Otkrijte neke od recepata za jednostavne marinade koje će zasigurno obogatiti okus vaših jela.
Gusto TV 18
Gost ovog izdaja Gusto TV dolazi iz Singapura, a njegova strast su kokteli.
Gusto TV 17
Supe su odličan početak svakog jela, a današnja emisija je posvećena prilozima koje možete servirati uz supu i time dodatno obogatiti njihov okus.
Gusto TV 16
Današnja emisija je posvećena napicima. Kremastim, hranjivim, osvježavajućim, napicima koji mogu biti odličan dodatak bilo kojem jelu, užina ili energetska bomba koje će naš organizam okrijepiti potrebnom energijom.
Gusto TV 15
U ovom izdanju emisije Gusto TV otkrijte sve tajne dobre domaće savijače od dizanog tijesta, ili popularnije nazvane štrudle.
Gusto TV 14
Današnja gošća u Gusto TV je prelijepa Danijela Mijatović koja je otkrila svoj recept za ukusni i neobični sendvič.
Gusto Tv 13
Lasagne su još jedno jelo koje smo uvezli iz Italije, a u kojem svi uživamo. Otkrijte koje su to namirnice potrebne za izvrsne, domaće lasagne.
Korisničko ime ili e-mail:
Šifra: