Keks torta

Objavila leli

Ovaj recept sam dobila od drugarice i jedino što vam mogu reći je to da je ovo moj omiljeni kolač i najdraži. Suvišno bi bilo išta više da kažem...

Priprema:

  1. Staviti u zdjelu mlijeko,petit keks umakati u to mlijeko ali ne perviše da se ne istopi već malo da bi se mogao redati u posudu koju želite(tepsija,pleh...)
  2. Skuhati sva tri pudinga pojedinačno i pustiti 2min da se ohladi.
  3. Potom po keksu staviti fil pudinga od jagode o aposuti kokosom i groždjicama. Kada se to malo stvrdne opet redati keks koji ste predhodno umakali u mlijeko.
  4. Po keksu filovati puding od čokolade pa posuti kokosom i groždjicama. Postupak ponovoti još jednom sa preostalim pudingom (vanilija)pustiti 1 min da se stvrdne pa redati keks.
  5. Nakon što ste sve uspješno obavili skuhajte čokoladu pa odma dok se još nije stvrdnula polijte po keksu i pospite s puno kokosa i groždjica.

Savjet:

Ja savjetujem svima da probaju ovaj kolač,i da ga naprave po ovom receptu što sam ja dala i ne vjerujem da ćete se pokajati,jer sa ovim receptom još uvijek nisam niti jednu osobu ostavila ravnodušnom!!!!

Vrijeme pripreme: 25 minuta

Zahtjevnost: Lagano

Posluživanje: Ostavite kolač da se hladi u frižideru 1h,nakon što ste sigurni da se dobro ohladio režite na kocke i poslužite.

Sastojci:

  • 1 Puding od čokolade
  • 1 Puding od vanilije
  • 1 puding od jagode

Kategorije: