Zdrave usne uz Dr.Pasha Lip balm


Dr. Pasha predstavlja svoj prvi njegujući balzam za usne od organskog karite maslaca koji potiče zacjeljivanje suhih i dehidriranih usnica. Niske temperature, vjetar, sunce i druge vremenske prilike mogu utjecati na zdravlje vaših usana, a samim tim i na vaš cjelokupan izgled. Većina ljudi ima problema sa ispucalim usnama zbog činjenice da usne nemaju žlijezde koje bi ih održavale vlažnima i mekanima. Sadrže vrlo malo melanina i kožnog pigmenta koji omogućava tamnjenje kože, zbog čega im je potrebna dodatna njega. Bez brige, Dr. Pasha je za vas izumio iznimno hranjiv balzam za usne od organskog karite maslaca koji potiče zacjeljivanje suhih i dehidriranih usnica. Karite maslac ima višestruko djelovanje: štiti, njeguje, hidratizira, umiruje, pruža osjećaj ugode i potiče obnavljanje stanica vaših usana. Karite maslac je ujedno i prirodni izvor vitamina A, E i F čijim dejstvom usporava starenje kože, a istraživanja pokazuju da su upravo lijepe i njegovane usne tajna mladolikog izgleda. Tekstura Dr. Pasha balzama je glatka, sjajna i neljepljiva.
Ukoliko želite svojim usnama priuštiti luksuznu njegu, posebno za vrijeme ljetnih mjeseci kada su izložene štetnim UV zrakama, odlučite se za Dr. Pasha Lip balm. Pružite svojim usnama njegu koju zaslužuju.

Dr. Pasha proizvodi od sada su dostupni i u apotekama širom Hrvatske - distributer Energetski dom. Vise detalja i online narudžbe putem www.zdravlje.eu.com.