Četvrti Gala doručak s Argetom


Tradicionalni Gala doručak s Argetom održan je drugog Festivalskog jutra na trgu platoa ispred Narodnog pozorišta. Pored uživanja u Argetinim slasnim zalogajima, brojne zvanice iz javnog života, učesnici Festivala i predstavnici medija imali su priliku za opušteno druženje.

„Čast nam je što su Argetini delikatesni namazi i ove godine upotpunili pozitivnu Festivalsku atmosferu. Današnji Gala doručak s Argetom ujedno je prilika da predstavimo jedanaesti Argeta okus – Primavera. Pašteta je dobila naziv po proljeću, a pored kvalitetnih komada kokošjeg mesa sadrži crvenu i žutu papriku, luk i paradajz. Jednako je kvalitetna kao i ostali Argeta proizvodi i napravljena tako da zadovolji najstrožije gurmanske ukuse, kazala je Nataša Gaon, direktorica prodaje poslovnog područja delikatesni namazi.

Ovo je četvrta godina zaredom kako pašteta Argeta, vodeća tržišna marka u Bosni i Hercegovini, svojim Gala doručkom upotpunjuje atmosferu raskošnog Sarajevo Film Festivala. Atlantic Grupa, u čijem je vlasništvu Argeta, dugogodišnji je partner Sarajevo film festivala, ali i tradicionalni pokrovitelj razvojnih projekata u okviru SFF-a kao što je Sarajevo grad filma.