Nova Argetina donacija


Predstavnici kompanije Argeta, vođeni humanošću, posjetili su Zavod za zbrinjavanje mentalno invalidne djece i omladine u Pazariću, donirajući ovoj ustanovi dvije tone delikatesnog namaza Argeta.

“Godinama djelujemo društveno odgovorno i uvijek smo tu da pomognemo našim socijalno-ugroženim sugrađanima. Veliko je zadovoljstvo pružiti podršku ustanovama poput Zavoda u Pazariću i izmamiti osmijehe na lica štićenika ove ustanove”, poručila je Nataša Gaon Grujić, direktorica prodaje poslovnog područja Argeta delikatesni namazi.

Uposlenici Zavoda za zbrinjavanje mentalno invalidne djece i omladine Pazarić, koji ima oko 400 štićenika, nisu krili oduševljenje donacijom. “Hvala Argeti na ovoj nesebičnoj pomoći, koja je od velikog značaja za naše štićenike”, istaknula je Sabina Čajić, referentica za Odnose s javnošću Zavoda u Pazariću. Argeta kao kompanija teži održivoj budućnosti, a u prilog tome govore konkretni korisni i društveno odgovorni projekti, koje je Argeta realizirala širom BiH u posljednjih nekoliko godina.